2010 m. spalio 16 d., šeštadienis

Apie mus ir apie ką.

Kartą besėdėdamos prie kompiuterių, nugožtos pasaulio ir visuomenės neteisybių dvi žiauriai fainos čikitos nusprendė absorbuoti visą dėmėsį į save. Todėl treikėjo rašyti blogą, kurį galėtų paskaityti mūsų mylimiausi gerbėjai- Deimantės šuo Nora ir Dovilės pliušinių asilų kolekcija (jų netgi 65, take that popular bitches).
Tada pagalvokim- apie ką rašyti? Gal apie Izabėlę ir Gvadalupę, kurios persiskaičiusos Špenglerio, „Stepių vilko“, ar kita ko, savo dienoraščiuose lieja eiles, prozas bei mintis. Faktas yra tas, kad būti protaujančiu nelengva- viskas pasakyta, kas galėjo būti pasakyta. Žinoma, jei kada nors perduosim šviesulį žmogaus galvoms, tai tapsim genijais ir be "google" pagalbos (pfffff..). Antra mintis- parašyti apie Ievą ir Gretą, kurios didžios melancholijos ir liūdesio keliais žengė prie gryno nemirtingųjų tyrumo. BET, tas mergaitiškas egoistiškas noras būti skaitomoms pergalėjo iš ties skoningo meno galimybes ir mes pasirinkom MOLY SOUP ir  SUZY STAKE. Trumpai apie šiuos du charakterius:
Moly Soup- jei dar nėra intelektualaus materializmo ikona, tai nesivaržydama ja siekia būti. Tiki ironija, visada jai atiduoda duoklę- nusiskuta kojas (kaip taria Statkevičius "Grožio Kirtyje": „Moteris visų pirma turi skustis kojas...“, what a fucking gorgeous and intelligent man, huh?). Taigi,Moly sau pagalvojo- nachui man nerašyti apie savo skurdų gyvenimą, paskui jaustis pasaulio bamba? J Ji meldžias plastikos chirurgui dėl nemokamo riebalų prisiurbimo, o jis pasiekiamas tik vienu keliu... taigi, no boundries for this girl.
IRGI: yra nihilistė, mėgsta plokštainį "Naujiena" iš Maximos, niekada negimdys, nori naujų drabužių, mano, kad gyvenimas yra tik žaidimas ir nič nieko daugiau... nu gal dar nuostabios berniukų nugaros, kurios baigiasi Armani džinsais. RAŠYS POSTU'S SU DAUGIAU TEKSTO. 


 

Suzy Stake- gašli, vyrų fetišė, dažnai pasinardina į kokią simpatiją, tada gero nelauk. Išvis, ji įdomi asmenybė, skaitant tuo, kad neapkenčia, kai skolina jos knygas, o ką tik pati kitam paskolino. Po pagalve laiko drabužių šusnį; meldžiasi didžiajam dievui Bra, kad galėtų gauti bent D+ dydžio papus. Tiki, kad pasaulis yra gražus ir mielas, moka bendrauti su žmonėsmis (kartais teikia šias pamokas ir MoleiSoup). Mėgsta vintage drabužius bei niekas dar neįminė mįslės kiek jų turi.
IRGI: mano, kad nuostabaus pasaulio idėja egzistuoja, neina į kompromisus, turi puikią „man pochui“ veido rožą, geria d****** be sulčių... Paimusi akių šėšėlių ir teptuką į rankas tampa Make-up Kristus. RAŠYS POST‘US SU DAUGIAU NUOTRAUKŲ.









All in all
MolySoup- skaistuolė, murmanti apie batus.
SuzyStake- tiesiog murmanti apie batus.
Abi pasididžiuodamos rašys apie PANEVĖŽIO gyvenimo peripetijas ir kels tostą už mylimą mažąją Čikagą, Nes MES mylim kebabus, forsus, bohemą, kamarą, galerija, čili su viskuo kas čia gimė.

Su džiugesiu,


5 komentarai:

  1. Suzy sako ačiū ! Moly kažkokiam gimtadienyje geria :D
    P.S. Grąžink komentarus į savo blogą !

    AtsakytiPanaikinti
  2. amazing, fotačke tikrai rauna stoga
    you go girlz!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Čia vėl Suzy. Labai ačiū, Juta ! Yes, we are naked there. Todėl ji tokia ir gera. Nes pramogų pasaulį, kuo daugiau parodai, tuo daugiau dėmesio sulauki.:DD
    Moly pagyrios.

    AtsakytiPanaikinti

  4. Ačiū gydytojui Ilekhojie, kuris tiesiog padeda man atkurti taiką į namus, mano tėtis ir mama labai ilgai buvo išvykę, neseniai internete radau skelbimą apie stebuklingą galią ir sakau, kad leisk man susisiekti, kad pabandyčiau mano tikėjimas, laimei man, ir padedant dr. Ilekhojie magijai, mano mama ir tėtis vėl yra kartu. Kreipkitės į šį puikų vyrą, jei kiltų problemų dėl ilgalaikio sprendimo per gethelp05@gmail.com „WhatsApp“ jam telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti

Talk to us: