2010 m. lapkričio 9 d., antradienis

Čiabuviai / Stereotipai II

Ką vk? Čia Moly ,

Sveikinu save, sugrįžusią į šį kuklų  blog'ą. Atėjau dar nepaprastesnė nei buvau, nes atidirbinėjau pirštų raumenis ir išmokau (beveik) dirbti pixlr.com- kaip fotošopas, tik nemokamas bei internetinis.

Bet šita įžanga galėtų būti nebent išankstinis Post Scriptum.
Taigi, pradedu kalbėti apie tai, ką buvau nusprendus ateidama šian kampan.

Kiekvienas (KARTOJU: Kiekvienas) miestas, miestelis turi tam tik tikras gyventojų rūšis*, perprastas tik tos vietovės čiabuvių.
*Rūšis- neįšeidžiamasis žodis, apibūdinantis stereotipus. Žmonės, kurie įeina į rūšis, įeina į jas sąmoniškai. Gyvena sau kaip paprasti homo sapiens- viską bando, viską vartoja, viską gamina- o vieną dieną atsikelia ir liaudiškai tariant "Pyst, ir pradeda iš šūdelio vašką spausti". Tada jie susigalvoja būti keisti, tik tam, kad būt keistiem arba prisideda prie "tuščia-galvoje grupių" judėjimo, neslėpkime, kad būna ir kitokių simptomų. Tokie žmonės norom nenorom įsipaišo į kategoriją: Rūšys. Šis tekstas paaiškina piktiems troliams (tiksliau trolėms, nes vyrai dažniausiai blogų neskaito, jie užsiėmė, kaip didis Froidas mokė, libido tenkinimu), kad bėk nebėgęs, stereotipai egzistuoja (dėkui dievui) + labai dažnai jie atsiskleidžia žmogaus išore. Žinome, nebūkime debilais ir nepameskime galvos, gi kiekviena taisyklė turi išimtį.

Vot intro baigtas.
Iškilmingai pristatau:

         Kantima Hauximus / Klupančioji Pudrinė       bei       Fuxus Naitima / Kupringasis Treninguotis


Kupringasis Treninguotis skiriasi nuo bet kokios kitos Treninguočių grupės neįprasta savo kupra, kurioje matomai kaupiamas alus- ilgoms kėlionėms savuoju VW 3 golfu. Dažniausiai jį sutiksime eilės prie kebabų, o tai yra praktiškai vienintelė vieša vieta, kur Kupringasis Treninguotis išsitiesia ilgesniam laiko tarpui. Jų kalba yra gana padrika, bet itin gabūs mokslininkai nustatė, kad išmetus visus keiksmažodžius bei žodžius panagrinėję naudojadami rusų žodynėlį, kartais galime gauti vientisą tekstą. Vėliau šis mokslininkas po ilgų tyrinėjimų nusižudė- iš pradžių susidaužė save beisbolo lazda, tada užsikasė miške. Kupringasis dažniausiai užsiiminėja mašinų dalių pardavinėjimu, žolės stumdymu, žmonių mušimu, gyvenimu Golf'e, o kartais užsiima ir smulkiais mafijos darbais, pavyzdžiui, užkasinėja kūnus...


Klupančioji Pudrinė ištikima Kuprotojo Treninginio palydovė ir kompanijonė. Dažniausiai elgiasi kaip šarka, nes yra paperkama DolčeGabanomis, Šanel, LuisViton, įsigytų turgavietėje prie "Maximos" (drabužis turi blizgėti/būti rožinis/leopardinis). Dažniausiai rūkydamos spjaudosi, taip pat amžinai kaulija cigarečių. Suaktyvėja naktį. Tuomet ne tik klūpodamos automobilyje palaimina savo vyriškį, bet sugeba tave turėti cigaretę, kai nerūkai. Panevėžyje yra paplitęs mitas, kad viena Klupančioji Pudrinė savo nagais sudraskė savo gentainę, tai įrodo, kad tarpusavyje jos ypatingai aršios. Nuolatinė pokalbių tema- mylimieji Kupringieji Treninguočiai taip pat skaldo bajeriukus apie pastojimą, kol vieną dieną visa tai tampa nebajeriu. Jų kalbos dar niekas neišifravo. Dažniausai nieko nedirba.


**


 Iš tiesų, graudu, bet lietuvėnai Panevėžį įsivaizduoja  apsėstą būtent tik tokiom asmenybėm. Žinoma, neneigiu, jų koeficientas didokas didokas, bet pastaruoju metu jie rimsta.

Taip pat, noriu pabrėžti, kad jeigu nesi Lil' Chicago gyventojas, o atvykęs į čia ir vos užtikęs panašią būtybę, nebendravęs, nekalbėjęs, nepradėk isterikuoti ir sapalioti, kad čia būtent Kupringasis Treninginis ar jo pačia, nebent esi vaikščiojantis rengeno aparatas ir permatai žmogaus dūšią kiauriai, nes atvirai:

Mane irgi užpisa, kai žmonės išankstinai nusistato arba kurie nesugeba keisti savo nuomonės.

6 komentarai:

  1. Haha, privertė saldžiai pažvengt, puikus blog'as! :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai ačiū ! Smagu, kad kažkam galim suteikt vitamino D dozę (:
    Suzy.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Joa, tą patį sako ir apie Kauną, nors aš šitų egzemplorių dienos šviesoj nemačiau jau trys metai. Sutinku, kad tamsiu paros metu išlenda :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pas mus šviesoj jų yra yra, bet arčiau barakų

    AtsakytiPanaikinti

Talk to us: