2011 m. kovo 22 d., antradienis

Čiabuviai II

abSpėkit spėkit, kas dabar netingi rašyti! che che che.. Ne iš tikrųjų, tai  kaip Big mama J sako, tai "Panevėžys kaip po Černobylio sprogimo". Nors pas mus net grybų gigantų ir tų nėra. Bet šiaip, jei pastebėjot, tai aš praktiškai kiekvieną įrašą pradedu pasiteisinimu :D . Mieli žmones, čia, žinokit, kalba savi grauža, kas beje yra labai labai labai žmogiškas jausmas. Ypač nerašant milijono laiko.
Kalbant apie savigraužą būtina paminėti, jog toks dalykas nerastas naujoje "Čiabuvių" rūšyje, ką mes šiandien ir apiplėpėsim. OŪ JEAH. Che-buviai.

*Apie visą sudėtingą žmonių skirtymo schemą prašome, kas nežino, susižinoti gerokai paskrolinus žemyn ir paspaudus ant nuorodikės "čiabuviai (2)"*

Šiaip tai šįkart aš super nerealiai rizikuoju kalbėdama apie visiškai ne jauną, nejaunatvišką ir nejaunuolišką grupę žmonių. Bet patikėkite, this must be said. O pasakyti, man reikia apie daktarus, kurie gydydami galbūt ir nenuvaro į kapus, tačiau atsakymas į visas ligas būna laisvinamieji arba nošpa. Tikiuosi, kiekvienas esat sėdėję poliklinikos koridoriuose, kur susirenka daug žmonių, kurie veikiau perkas gerklę, nei užleis eilę pasiimti atleidimo ar pažymos.  Vat jei esat sėdėję ir, jei nesat laimės pamėgti vaikai, tai jūs tikrai buvot susitikę su šitais veikėjais:

                  Raganatos de aleksyrum                                                                   Daktariotus Alkoholiotus
































Raganatos de aliksyrum- dažniausiai būna seselė. Tai moteris, kuri surašinėja visą popierizmą, kelia 5.30 ryto ligoninėse ir atlieka kitą šlykštų darbą (klizmos, venų badymas ir pan.). Nežinia, ar 257879kg svoris, didžiulė plaukuota karpa, smirdančios megztos kojinės, įkištos į "Cloksus" taip atbaido nuo bet kokios simpatijos Raganotus de aliksyrum, ar tas faktas, kad paprašius daugiau daržovių prie rytinio ligoninės patiekalo, ji gali kuo ramiausiai atšauti "Lavonams valgyt nebebūtina". Nors žmogus sirgtų tiesiog plaučių peršalimu. Matyti, kad ciniškai sarkastiškas charakteris yra būtinybė. Laisvalaikiu valgo lašinius ir žiūri "Šok su manimi". Projektui pasibaigus, žiūri per langą. Vis vien valgo lašinius. Reti atvejai, kai Raganatos de aliksyrum būna ištekėjusi, tačiau, jei toks įvykis atsitinka, tai antros pusės ir palikuonių laukia nenutrūkstantis skrandžio kankinimas. Visi tie "trintų-sriubų" gėralai atrodo kaip bandomieji aliksyrai. Nekenčia žmonių.

Daktariotus Alkoholiotus- negali pasakyti, kad Daktariotus Alkoholitus- blogas žmogus... Visai ne. Nors, kiek ten žmogaus būna belikę... Ten vien degtinė. Šitie daktariokai kelia bene klaikiausia įspūdį. Kuomet akimis dažniausia pradedama ieškoti  medicinos baigimo diplomo. Dar baisiau, kai jo nerandi. Rodos, būtų aišku, kokio kyšio Daktariotus Alkoholiotus pageidautų, bet svarbiausia efektas tas pats, duosi ar neduosi. Tiksliau jie visi turi "the ultimate answer to all of your problems".  Ir tas atsakymas yra labai paprastas- laisvinamieji. Nesvarbu, ar tau skauda ausį, akį, ranką, koją, vis tiek tai reiškia vieną- tau reikia dažniau kakoti. Bene graudžiausias sprendimas, koks gali būti priimtas žmogaus gyvenime. Taip pat reikia pažymėti, kad šios dvi rūšys labai prastai sutaria. Nors Daktariotus Alkoholitus savo kolegę mato kaip Olialia Pikul, tačiau Raganatos de aliksyrum akis turi. Ir gan neblogas.

Įrašioką baigiu antrąkart kartojama fraze, interpretuota kiek kitaip. Nuėję į polikliniką ir pamatę senus, sovietiškai apsirengusius gydytojus nepulkit jų priskirti Daktariotus Alkoholiotus ar Raganatos De Aliksyrum, nebent esat vaikščiojantys rentgeno aparatai ir permatot kiauriai dūšią.

-Moly Soup

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Talk to us: