2011 m. birželio 1 d., trečiadienis

Priežastys, kodėl reikia emigruoti į Panevėžį, arba, kas vyksta @ LCG

Nuignoruokim tai, kad rytoj manęs laukia gyvenimą keičiantis rašomasis ir kad kieme +1000 laipsnių celcijaus. IR dar tai, kad po n-skaičiaus šaltų mėnėsių, sulaukiau vasaros, jog pasiskųsčiau, kaip karšta. OOSAM
Bet užteks nuostabių, ypač reikšmingų mano gyvenimo potyrių ir kreipkim dėmėsį į tai, ko mes čia iš tikrųjų  susirinkom.
PA-NE-VE-ŽYS.
Kaip žinia, baigiasi potencialių tūsų sezonas. Atsisveikinam su naktinio klubo "Tuborg" vakarėliais. Išbučiuojam ir laukiam kitą sezoną. Bet, kaip supratau VIP'as dar nenuleidžia rankų.
Sako, kad baigias, bet paskui kviečia į klubo vasaros terasą. Ai.Nesigilinam. Svarbiausia- yra variantas kur. O jei dar esi mergina, mėgsti sukinėtis ant asfalto/cemento aplink žmones, vyrus bei potencialius pievartautojus su bikiniu, tai, ką galiu bepasakyti- your time has come!! Nes panos su bikiniais eina nemokamai+gauna kokteilį (ir turbūt ne vien kokteilį).
Aš dar nebaigiau.
skaitom toliau.
Burbu burbu burbuliatorius vėl atėjo į mūsų miestukus, neaplenkė ir Lil' Čikagos.
lol
Ok. Nereikia dramatizuoti....nieks nesiruošia kaip į išleistuves, kad nueitų į centrą papūst burbulų. Nu apart kai kurių mergaičių. Gi kolegos tikrai patvitins, jog vienu metu visi ten vaikščiojo, kad tik turėtų progą parodyti savo eklektišką stilių ir mados pajautą. as if. BET. Su džiugesiu, žiūrinėju šio sezono, pirmojo burbuliatoriaus nuotraukas ir šiepiuos: visi, matos, susirinko tiesiog gerai praleist laiką, be jokio noro žingsniuoti podiumu. Na, žinoma, į dūšią neįlįsi- nežinai kaip kas galvoja...bet bent jau taip atrodo. Va, žėkit:
foto:G. Raštutytės
irgi miss-G
IR dar nebaigiau, nes reikia paminėti, jog tuoj tuoj mus sudrebins  ekologiškas, inovatyvus renginukas "Ekodienos". Kaip jauna Panevėžio morozė galiu drąsiai tarti : "Z*js, varom ten!". Aišku, varyti sunkiai išeis, jeigu tamsta esi ne iš mano miesto, bet bent pavydėti gali, nors ir kitos gimtinės žmogus :). Daug apie šitą šaunumėlį neporinsiu. Svarbiausia- spaudžiam  nuorodą:

super kūl aprašymas apie įvykį

Tai šiam kartui tiek. Atsisveikinam ir grįšim su velėsnėmis žiniomis.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Talk to us: