2011 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

Sveiki, tai yra jackass!

Taip! Mes išsiblaivėm, susišukavom plaukus ir paslėpėm bemiegių naktų žymes po stora vaškine pudra.Ateinam su garsiu "BOOM".
Kaip žinia, vasara toks metas, kai pasaulis, tikrąja to žodžio prasme, apsiverčia aukštyn kojomis. Taip pat žinia, glam'as yra gyvenimo būdo žurnalas (na, ne toks, kurį veda ta blondė Rūta...), todėl su visomis šiomis žiniomis papasakosiu trumpai, ką glamerės pastarosiomis dienomis veikė.
Žinau, kad pasakodama niekaip neapseisiu nesukėlus nuojautos pasąmonėje, jog artėja ruduo ir šitas šiltas, karštas, prakaituotas ir kiek purvinas, bet malonus džiaugsmas baigiasi. Draugai, aš nespecialiai taip rašau. Taip išeina. Vis tiek- apie totalią pabaigą kalbėsim, kai ji ateis. O dabar- Yayyyy!  Nors  jau kyla klausimas, ką rengtis per rugsėjo 1d....bet "Ai pochui" tarė man kartą. Ir kol kas pasitikiu tuo posakiu. *Atleiskite už padaugėjusį keiksmažodžių kiekį. Aš atsitiesiu*
Tai vaat, vasarėlą mums vainikavo SATTA OUTSIDE. Žinau, dabar visi mus skaitantys hipsteriai pradės laidyt žaibus, neva "RAŠYTI APIE SATTĄ YRA MAINSTREEM'AS.BLEEEEEEEHH". Mieli hipsteriai, tikiuosi, kad jūs padūsit.
Tęsiu toliau.
Taigi, yra auksinė taisyklė, apie kurios egzistavimą aš įsitikinau siela ir kūnu-  festą gražiai neaprašysi. Arba buvai, arba ne. Mes buvom. Neslėpsiu- ten daug  alkoholio, daug muzikos, daug smėlio, daug meilės, daug šypsenų, daug gyvenimo. Va, apibendrinkim taip- Satta yra gyvenimo būdas.
Na, ir kaip minėjau, tokių grožybių neaprašysi, tai štai parodysim bišk.
hehe lol. Tik pachmielni protai gali susinchronizuoti tokį reikaliuką taip spontaniškai! BEEET dar turim  mažą reportažiuką iš kempingo stage, kur grojo liemenėlių kolekcionierius Mc Messiah!
Seną gerą senį, diriguojantį savo seną gerą orkestrą, dainuojantį apie kavutę, aptikom visai netikėtai. Sunkiai prasibrovusios scenos link, be auskarų ir bato (chill- paskui radau), šokinėjom su šypsenos perkreiptais veidais bei iškeltomis į viršų rankomis! Ai, jei turit geras akis, vaizdelyje pamatysit Mark Splinterį, susisupusį į savo britišką vėliavą. O apie jį istorija kita.
Kokia?
Nu, kaip tau, cekavai, papasakosiu. Panevėžio čiuvai vėl atėjo su devintu Mixtape. Atnešė mums Calli, Mark Splinter ir, kad jum stogą nurautų, viską paleido pro sounboys.lt kolonkes. Senasis dubsteperis Markas vis kartojo, koks "Panėvėžys zajabys" bei kaip jis džiaugiasi būdamas vakaro žvaigžde. Nu, džiugu, Markai, džiugu. Apie patį tūsą, tai ką  bepasakysi. Sunku aprašyt. Ypač man, po 8 sunkių, su miego trūkumu naktų. Na, žinot,kaip būna, kad eini ir ausyse girdi dubstepą, o akyse žaibukai.. Nežinot? Linkiu sužinot. Bet va, kad man porint daug nereiktų, protingi žmonės susuko video:
Štai, jau jeigu pradėjau kalbėti apie tūsus, tai žinot, ko tikrai negalima nepaminėti? ko tikrai tikrai negalima nepaminėti??? AJAŽN- "Ant judraus asfalto žolė neauga". Šįkart viskas persikėlė į Tuborgo Rezidencijos vasaros terasą. Bet pasakysiu baisų dalyką- praleidau... Taip nenuėjau į vasaros naktinį Panevėžio brangakmeniuką, bet jau atgailavau, atmušiau krūtinę klūpčiodama bažnyčioj.




NOT.
lol
Bet siunčiu pažiūrėti vaizdų iš ten:
VAIZDAAAII

O dabar mano dovanytės:
Dainos
kurias
reikia
būtinai
paklausyti.
Ačiū
kad
skaitėt
įrašą

Myliu, Moly Soup

8 komentarai:

  1. Ausyse girdi dubstepą, o akyse žaibukai. :D
    Damn, patirtas jausmas. :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. na, idomiai taip aprasei, o video tai isvis geeeeras :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. umm, i wonder wthererrrrrrr

    čia tas pats tūsas, po kurio Markas gavo į liūlį kolonėlėj? woop.

    (feisbukasneleidžiajūsųpamirštiaw)

    AtsakytiPanaikinti
  4. pz.. jis gavo į liūlį kolonėlej?
    kaip žiauru.lol
    ypač, kai jis dar šaukė "they said Panevėžys is not nice but I say Panevezys- geras"
    oh the irony.

    AtsakytiPanaikinti
  5. SOOOOOOOOOORRRRRRRYYYYYYYYYY.

    aš laike ir Lietuvos geografijoj pasimetęs, tai, pasirodo, čia pavasarį taip atsitiko ir dar net ne Panevėžy, o kažkur prie Šiaulių.

    clues: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150169762881186&set=a.50384716185.75579.657271185&type=3

    SOOOOOOOOOORRRRRRRYYYYYYYYYY.

    AtsakytiPanaikinti
  6. žiauriai čia suvėlei................
    bet ok kad ne pas mus paloskių vyrai pagavo

    AtsakytiPanaikinti

Talk to us: