2011 m. spalio 14 d., penktadienis

pakeisiu pavadinimą, kad čia nebesilankytų iškrypėliai

Jaučiu, kad po to ką parašysiu gerbiami skaitytojai gali pagalvoti, kad aš esu homoseksuali arba ,kitaip sakant, lesbė. Tačiau drįstu teigti, kad estetika ir grožis man, kaip kuriančiai asmenybei, labai artimi širdžiai dalykai, todėl mėgstu grožėtis grožiu, nesvarbu tai vyras ar moterys. Man gražus žmogus.
                      Anyway. Kažkaip negaliu tylėti ir šiandien labai noriu parašyti apie merginųų, panelių, damų, moterų seksualumą. Tokią mano temą iššaukė nauja tendencija, kuri nėra bloga – turėti kuo gražesnę facebooko profilio nuotrauką. (O kadais buvo one.lt laikai ir dakfeisas, o dabar ką tu, ką tu, mes tokie išsprūsę feisssbūūkas, prasmingos sentencijos ant sienų... )

            


    Aš nežinau, kaip vyrams, bet man seksualu nėra didelės krūtys ir užpakalis. Seksualumas man subtilus dalykas ir kiekviena jo turi, tačiau jis priklauso ne nuo aukščiau minėtų ypatybių dydžio. Man seksualu – ilgos kojos, „minkšti“ klubai, rausvi skruostai, plaukai krentantys ant nuogų pečių, ilgos blakstienos, duobutės skruostuose,  siauri riešai, išsišokę raktikauliai, gležni keliai, tiesi nugara....
                      Man labai įdomu ar yra vaikinų, kuriems seksualu, kas seksualu man. Ar tai nepanašu, kaip erotika ir pornografija ? Anonimai, vyrai, komentarai jūsų. 

p.s. du žmonės buvo nukreipti į mūsų tinklapį su raktažodžiu liemeneliu kolekcionierius. seriously?? :DDD
Suzy Stake, XOXO

15 komentarų:

  1. Labai pritariu net nebijodama, kas ka pagalvos... Jeigu moterys sexualios irgi galima tai garsiai pasakyt!
    Man dar sexualu: kuklus pasitikejimas savimi (ne savimyla ar arogancija), ilgas kaklas, poni pirstai, elegantiskas ranku gestikuliavimas, koja ant kojos sedint... :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Heteroseksualias moteris traukia vyrai, vadinasi, jos nėra lesbietės.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Thanks, for the note, dear ;))
    Tikrai suklydau, einu taisyt, kol daugiau žmonių nepamatė :DD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oi kaip man seksualu moterys. Tikrai retai kada pamačiusi vyrą pagalvoju "oho koks...". O apie merginas taip pagalvoju reguliariai.
    Man labai seksuali mergina būtų ilgais rudais plaukais, aukštesnė nei vidutinio ūgio, moteriškos figūros, šviečiančiomis akimis, didele šypsena ir ypatingomis manieromis. Manieros mane patraukia dažniausiai. Žvilgsnis, renkų gestai ir pan. Ir būtinai būtų apsirengusi suknele ar sijoną, nes nemėgstu pati kelnių, džinsų ir negražu man tai ant kitų merginų :)
    Nulydėčiau tokią akimis apsalusi iš malonumo :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Turbut suprantat, kad bachurai ne taip puikiai isivaizduoja jusu aprasymus - mum reikia ft :D asmeniskai as "skirstau" paneles i 3 rusis: grazias (tokios, su kuriom noretusi draugaut), seksualias (tokios, su kuriom noretum susitikt tik karta) ir likusias... Labai jau retas atvejis, kad pana butu ir grazi, ir seksuali, o pagal aprasyma nieko pasakyt negaliu..

    AtsakytiPanaikinti
  6. kodel man tik po tiek laiko daejo, kad tu ~ apibudinai save? :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dėl laiko atsakyt negaliu :DD
    o šiaip nesiekiau apibūdint save, bet manau natūralu, kad bandai atrodyti taip, kaip tau seksualu, tai čia atvirkštinis variantas, aš bandau prisitaikyti prie aprašymo, o ne aprašau save.

    Anyways. Pagaliau, pagaliau, išgirdau bernoo nuomonę apie tai :DD (apart draugų).

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ir kodėl man tik po kiek laiko daėjo, kad tavme apibūdinime yra tik du atitikmenys ? :DD

    AtsakytiPanaikinti
  9. Kai vieni santykiai įteisinami, romantizuojami – kiti turi patekti į šešėlį. Kai heteroseksualumas susitinka su lyčių sistema visuomenėje, atsiranda problema, nes vyro ir moters santykis yra formuojamas kaip nelygiaverčių partnerių santykis. Mat to reikalauja lyčių hierarchija. Kadangi seksualumas yra romantizuojamas, ši nelygybė taip pat romantizuojama.

    AtsakytiPanaikinti
  10. leo, arba tu nori pasakyt, kad tu zydras ir tau nepatinka zmoniu poziuris i tave, arba as visiskai nieko nesupratau.

    AtsakytiPanaikinti
  11. man px tu sexi blet. noriu tave padaryt

    AtsakytiPanaikinti
  12. karočia. sumąsčiau ką tik, kad papai ir šikna yra neatsiejama nuo bachūro(bentjaumano) mąstymo. dats inborn.
    jo, man gražu panelių plaukai, pudra-free veidas, saikingas kuklumas, taktiškumas ir visos kitos smulkmenos, kurios pas visas būna skirtingos.
    išvis, galvoju, jog seksualu yra tai, kas mano tinydancerį priverčia murkti.
    deja, nei plaukai, nei veidai dažniausiai jo nešildo.
    todėl drįstu sakyti, kad tai, kas gražu, nėra seksualu.
    seksualu yra papai ir šiknos, o ne vien tik akys, kakta ar raktikaulio išsikišimas. tie du sakinio pradžioj visada pasirūpins seksualiniu komfortu fizinėj ir dvasinėj būsenoj.
    aišku, palaiminti tie, kurie sugeba užkaisti vien pažiūrėję į panų pėdas ar apgamus, bet prie viso šito jie pašėlsta dar ir nuo seno gero papo. garantuoju.

    so?

    do not EVER EVER underrate the power of those mountains.

    o toliau visiems pagal nukrypimus ar per tą gražų amžių, paauglystę, sukauptus įvaizdžius į galvą.

    blet, kas man liepė rašyt pastraipom. blet2, davai, jei kyla minčių iš šito mano šūdino pasisakymo, atrašykit. noriu padiskutuot bent jau iki tol, kol tuoj nueisiu miegot, nes atsikėlęs turbūt jau net neprisiminsiu, kad čia buvau.
    blet the third. jūsų headbaneris.. am, its adorable. rimtai. gražus. not in dat sexual way, you know. no arguments.
    the last blet. pažiūrėjau į tą autorės foto ir prisiminiau savo nuoskaudą. kas paskutiniu metu pasidarė panom su tom tik karamelinėm ir juodom or smth spalvom, kurios taip dabar išėję į trasą? nemoku paaiškint, bet visos pradėjo rengtis kaip viena. illegal blet, būkit įdomioooos.

    užtat aš duchas viską žinau------

    px

    AtsakytiPanaikinti
  13. sweet apple jam (yum),
    gaila, kad pavėlavau.

    AtsakytiPanaikinti
  14. THIS IS THA MOST OSAM KOMENTARAS!
    o papirko žodžiais "senas geras papas".
    Taip ir toliau, obuolių džemai, taip ir toliau!

    AtsakytiPanaikinti
  15. Man tai seksualu matyt merginos žvilgsnį, išraišką, kai atrodo, kad tuoj mane suės savo akimis.

    AtsakytiPanaikinti

Talk to us: