2012 m. sausio 17 d., antradienis

LCG apie LCG

Bla bla bla.
Galim aptarinėti ar neaptarinėti stereotipų naudą, bet esmė lieka viena- ko per daug, tas blogai.
Žinant, jog esu savikritiška ir, jausdamasi savo miestelio dalimi, esu  kritišk ir Panevėžiukui (čia miestas, o ne tas kaimelis Kauno rajone). Supranti, pajuokaut, paprikolint, truputį pasišaipyt ir pastumt- visai smagu, nieko neužgauna... Bet jei nuvažiuoji į Vilnių, pasakai, kad kilusi iš Panevėžio ir tiesiog pamatai baimės pilnas akis su žodžiais : "PARODYK KAIP TRENKT Į SNUKĮ" (????), tai arba parodai arba....na, nėra arba.
I mean- visur visko bus... Žinoma, vienur treningų yra daugiau, kitur mažiau.

TIKROJI Panevėžio situacija:

Kadangi krikštą priėmiau Raudonojoj Bažnyčioj, gimiau Čikagutėje, man savivaldybė iš karto duoda treningus, BMW ir lazdą. O muzikos pamokose klausomės tik rusiškų bumbčikų. Lietuvių kalbos programa irgi pakeista, t.y. integruota: mokomės savo tarimo subtilybių, kuriame naujus darinius. Rusų pamokos (aišku) skirtos keiksmažodžiams.
O jei be juokelių, tai kolegė labai rimtai, labai piktai, bet teisingai pasakė:

tai va. Patariu nebestumt, nes mūsų draugai- tulpiniai.

7 komentarai:

  1. paspaudžiau, kad Myliu jus, bet blem, noriu ir parašyti. kaaaip gerai pasakyta čia viskas. manau šitas postas galėtų tapti viso reikalo, vadinamo nusistatymu, naikinimo priemone. nes visur taip yra.. stereotipai lipa aukščiau net už pačius nuostabiausius žmones. juk pažinodamas vieną ar du žmones, kurie gal ir atitinka tą apibūdinimą, negali spręsti apie miestą iš to. nu, nebent, tai būtų vienkiemis ir jame gyventų tik tie du žmonės. manyčiau taip. bučiukas jums :*

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sutinku. Gyvenu Kaune, ir ka jus galvojat inerneto platybes tiesiog uze nuo stumimo ant kavensku ir Kauno. Neidelizuoju savo miesto taip cia tikrai daug treninginiu ir fyfuciu roziniais veidais kuriu namai akropolis, bet ... tiek pat cia yra ir protingu, kurybingu, gaziu, nepasikelusiu ir t.t Taigi isvada manau tokia truksta mums tolerancijos ir sveiko proto.

    AtsakytiPanaikinti
  3. K.
    Akvedukui visų pirma ačiū už bučkį, gaila, kad tu ne berniukas- bet siunčiu tau irgi :*.
    O kartu apibendrinus. Tai šiaip stereotipai, kai kur nėra itin blogai. Pavyzdžiui, aš irgi pasijuokiu iš savo miesto ir pan., bet nereikia niekuo fanatiškai piknaudžiaut. You know what i mean?
    Teisingai, Chat, sakai- visokių yra, visokių reikia. Aišku Pnvz mažiau kultūros nei Vln, bet tai nereiškia, kad tarkim aš ar mano draugės yra urviniai žmonės.
    Stereotipai gerai tik tiek, kiek leidžia lengvai pasijuokti, bet jais tikėti ir dėl to šaipytis- fui.

    AtsakytiPanaikinti
  4. demotyvacija.woooophhh (tas Lil Chicago paminėjimas, lyg koks buožės vaidinimas prieš vargšą, kokių užsienių žodžių išmokom. vargšui jie neįdomus, vargšui jų panaudojimo tikslas nesuprantamas, nesistenkit)

    man visi tie bajeriai apie miestus ir jų ypatybes (antai kėdainiečiai yra agurkai, kauniečiai duxai, o panevėžiečiai tie patys marozai) atsiduoda žiaaauriu kaimu. ta prasme, susitinki kokį iš pirmo žvilgsnio full of intelligence jaunuolį, o jis skelia prikolą apie tavo miestą ir klausia, kaip sekas tėvui iš piginų uspaskio gyvent. boya, geresnio žodis nei kaimas neatrandu tokiam juoko kūrėjui apibūdint. kaimas yra atsilikusios visuomenės dalis(-10 metų), į kurią modernus gyvenimas anaiptol nesiveržia. yep. žmonės mėgsta praeitį, nes ją geriausiai žino, nes ją išgyveno, todėl ja ir gyvena dabar.


    AtsakytiPanaikinti
  5. nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, pamiršęs nick'ą (ne sweet apple, nes man kažkaip taip šviečias)... Praeitis ir stereotipai nėra taip blogai (as i said before), nes tai yra patirtis, o patirtis padeda gyvent. Bet kai urodai pradeda piknaudžiaut stereotipiuksais ir tave vertint pagal tokius visokius šlamštus, šlamštelius, jau iš karto uždeda etikėtę ir mintyse nustato tavo gyvenimo praeitį/dabartį/ateitį. tai what.the.fuck.

    AtsakytiPanaikinti
  6. best jam band evah2012 m. kovo 2 d. 15:36

    a-numirėt?

    AtsakytiPanaikinti

Talk to us: